About Us

Avand la baza un actionariat 100% romanesc,UNIS ELEC, activeaza in domeniul execuiei instalatiilor de curentii tari si slabi precum si al controlului centralizat al cladirilor (BMS), fiind printre putinii integratiori ce pot oferi o gama completa de servicii.
Structura companiei a fost gandita astfel incat fiecare divizie sa se bucure de o atentie calificata, de profestionisti pregatiti la cel mai inat nivel si de servicii prestate la cel mai inalt rang. Diviziunea serviciilor este menita sa aduca un plus de calitate si de experienta care sa intampine si sa satisfaca nevoile fiecaruia dintre client.
UNIS ELEC si-a propus sa ofere clientilor si colaboratorilor sai servicii de varf in domeniu, cat si solutii din ce in ce mai inovative, ce au la baza tehnologii de ultima generatie, capabile sa satisfaca chiar si cele mai pretentioase cereri.
La baza companiei stau principii fundamentale precum calitatea produsului si termenul de executie
Echipa UNIS ELEC crede cu desavarsire in oferirea celor mai bune servicii, in implementarea acestora cu succes si in imbogatirea know how-ului din domeniul ingineriei electrice.
Flexibilitatea, promptitudinea si calitatea serviciilor furnizate, sustinute de o capacitate tehnica deosebita recomanda UNIS ELEC ca fiind un partener de inalta clasa pentru clientii din intreaga lume.
UNIS ELEC dispune de o structura organizatorica flexibila si eficienta, cuprinzand echipe multidisciplinare de specialisti, pregatiti oricand sa satisfaca cele mai exigente cerinte pentru lucrari de un inalt nivel de competenta
UNIS ELEC isi desfasoara activitatea in urmatoarele domenii:

Why we are different

- executii instalatii electrice pentru: cladiri de locuinte, cladiri de birouri, centre de sanatate si educationale, centre de afaceri, spatii de recreere, centre comerciale, hypermarchet etc.
- executii instalatii electrice industriale pentru diferite domenii
Suntem un colectiv tânar, generator de idei constructive, aflat în permanenta interactiune si urmarind satisfacerea în totalitate a cerintelor clientilor prin serviciile de calitate prestate în folosul acestora.
După finalizarea lucrărilor de execuţie a instalatiilor putem prelua administrarea tehnică a acestora. Specialiştii în domeniul service-ului asigură o funcţionare fără probleme a instalaţiilor tehnice şi se ocupă de revizie, întreţinere, verificare, precum şi de serviciile de remediere a defecţiunilor şi cele de intervenţii în caz de urgenţă
Calitatea lucrarilor executate, respectarea termenelor de predare, calificarea si specializarea personalului tehnic si operativ asigura satisfacerea celor mai exigente solicitari ale beneficiarilor, recomanda societatea UNISELEC ca una dintre cele mai competitive de pe piata.